EN VENTA

365.000€

  • SUPERFICIE 316 m²
  • HABITACIONES 3
  • BAÑOS 2
  • PARKING

Aquesta és una casa que ofereix una superfície útil de 316 m² i està ben conservada. La casa compta amb tres habitacions dobles i dos banys, el que ofereix comoditat i funcionalitat. També està equipada amb armaris empotrats, la qual cosa facilita l´emmagatzematge i l´organització de la vivenda. Pel que fa a les comoditats, la casa disposa de calefacció de gasoil, ideal per mantenir una temperatura agradable durant els mesos d´hivern. Les finestres tenen fusteria exterior de PVC, el que contribueix a l´aïllament tèrmic i acústic. L´habitatge compta amb una cuina totalment equipada i un menjador espaiós. Una característica destacada d´aquesta casa és que disposa d´un garatge amb capacitat per a més de dos vehicles, oferint una solució pràctica per a l´estacionament. També té un jardí propi de 150 m² ideal per gaudir del bon temps. L´orientació de la casa és sud-est, la qual cosa pot proporcionar molta llum natural i calor. La vivenda està equipada amb una porta blindada per a la seguretat addicional de la teva família. A més, disposa d´una terrassa de 48 m², que és un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de les vistes dels voltants. El tipus de sòl és gres, el que facilita la neteja i el manteniment. Cal destacar que aquesta propietat també té potencial per a l´ampliació si es desitja augmentar l´espai habitable. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització. res.

  • Terraza
  • Jardín
  • Garaje
  • Calefacción
  • Armarios
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICADO EN TRÁMITE
Entron
Localización

comillas Acerca de esta finca, su estado, características y datos: se informa que son de carácter informativo, confidencial y no contractual. Los impuestos y tasas relacionados con la adquisición de esta propiedad no están incluidos en el precio anunciado. Los electrodomésticos, muebles y otros accesorios presentes pueden o no estar incluidos en el precio.
Esta información no se puede publicar en documentos, declaraciones o circulares, ni comunicaciones con terceros, sin disponer previamente de la autorización del propietario de la propiedad, manifestada por escrito.
Hacemos constar que nuestra agencia protegerá y promoverá los intereses legítimos de sus clientes actuando en todo caso con fidelidad, lealtad, imparcialidad, absoluta discreción y respetando los principios de confidencialidad y secreto profesional, siempre sujeto a la Ley del derecho a la vivienda y las regulaciones y leyes de protección de datos vigentes.
NOTA IMPORTANTE: Nuestra inmobiliaria L'Habitatge de Vic, en cumplimiento de lo dispuesto en el artículo 55 de la Ley 18/2007, de 28 de diciembre, del derecho a la vivienda, no cobra ningún tipo de honorarios profesionales a la parte compradora en concepto de la presente comercialización.
Para obtener información detallada, póngase en contacto con nuestro equipo de ventas.
Estaremos encantados de ayudarle y proporcionar toda la información necesaria.
info@habitatge.com comillas

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el anlisis de tus hábitos de navegacion. Si continua navegando consideraremos que acepta el uso de cookies. OK acepto Más información