llistat immobles

CASA EN VENDA

550.000€

  • SUPERFÍCIE 1542 m²
  • HABITACIONS 7
  • BANYS 2
  • PARQUING

Aquesta casa té una superfície construïda de 236 m², amb una utilitzable igual de 236 m². Ofereix una gran quantitat d´espai i comoditat per a la seva família. La casa està en bon estat de conservació, la qual cosa significa que ha estat ben mantinguda i cuidada. La planta baixa compta amb dues àrees de menjador, el que proporciona un espai ample per a activitats familiars i d´oci. També hi ha un lavabo a aquesta planta i un garatge amb capacitat per a dos cotxes, el que ofereix una gran comoditat per a l´emmagatzematge dels vehicles. A la primera planta, trobareu un bany complet i cinc habitacions dobles. Aquesta àrea de la casa és ideal per a allotjar els membres de la família o convidats, amb espai suficient per a acomodar a tots amb comoditat. La segona planta compta amb dues habitacions dobles addicionals i un espai a les golfes. Aquesta part de la casa pot ser utilitzada com a dormitori addicional, estudi o un espai per a emmagatzematge addicional, oferint versatilitat en la seva utilització. La casa també compta amb una cuina totalment equipada i una terrassa porxada amb accés des del menjador, la qual cosa us permet gaudir de l´aire lliure i les vistes a l´exterior sense sortir de casa. En resum, aquesta casa ofereix un espai generós, una bona ubicació i està en un estat de conservació excel·lent, fent-la una opció atractiva per a una família o aquells que busquin un espai còmode i ben mantingut.

  • Terrassa
  • Safareig
  • Garatge
Kw h/m² Kg CO2/m²
112 23
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació