llistat immobles

CASA EN VENDA

305.000€

  • SUPERFÍCIE 157 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2

BONICA TORRE A 4 VENTS A LA URBANITZACIÓ DE LES RÚSTIQUES DE MUNTANYOLA! T’has parat a pensar mai què seria estar rodejat de natura en un entorn immillorable a poc més de 15min de Vic? Doncs tant si busques una vivenda pel dia a dia, com una segona residència, segueix llegint perquè això t’interessa. Us presentem aquesta espectacular torre a quatre vents a Muntanyola tota reformada amb un gust exquisit on de portes cap enfora ha mantingut la seva essència rústica, però de portes cap endins hi trobem practicitat i modernitat a parts iguals. Ja només a fora, podem gaudir d’un porxo espectacular pensat per a totes les èpoques de l’any. A l’entrar, a la planta baixa, hi ha la cuina, un bany complet amb plat de dutxa i un menjador amb llar de foc que no pot tenir més encant. Pujant unes escales de disseny que ens porten a la segona planta trobem un petit distribuidor, dues habitacions dobles, una individual i un lavabo. Des de la segona planta tenim accés a una gran terrassa solàrium amb unes vistes espectaculars. La torre, a banda de ser a quatre vents té unes vistes a la muntanya increibles. El terreny que l’envolta és súper gran i té moltíssimes possibilitats. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Jardí
  • Calefacció
  • Mobles
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
126 33
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació