PIS EN VENDA

350.000€

  • SUPERFÍCIE 135 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2

Aquest espectacular pis, és un quart pis d´una de les zones més altes de Vic! Té una superfície útil de 135 m² i està perfectament distribuïda. Aquesta llar disposa de quatre habitacions dobles, ideal per a l´espai personal i el confort, i dos banys elegants. L´edifici en si, amb una antiguitat d´entre 10 i 20 anys, està equipat amb un ascensor que us portarà directament a l´entrada del vostre petit paradís. Les finestres de PVC ofereixen una vista impressionant de l´entorn, mentre que una acollidora llar de foc us convida a relaxar-vos a la sala d´estar els dies més freds, i el balcó per disfrutar dels dies més calorosos. L´interior d´aquest pis és realment únic amb armaris empotrats, que us proporcionen un gran espai de magatzematge i organització. La cuina i el menjador es combinen per crear un espai encantador per a les reunions familiars i les festes. A més, aquesta propietat ha estat completament reformada, assegurant que tots els elements estiguin en les millors condicions possibles. Amb el preu entra una plaça de pàrquing, i per aquells que en volen un altre, tenen l´opció d´adquirir-ne una segona. També hi ha un safareig i un traster per a l´emmagatzematge addicional. Els vidres dobles i el sòl de parquet afegeixen elegància i confort, mentre que l´edifici disposa d´un porter automàtic. Només hi ha dos veïns per planta, garantint la vostra privacitat i tranquil·litat. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Safareig
  • Ascensor
  • Llar de foc
  • Balcó
  • Traster
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació