CASA EN VENDA

250.000€

 • SUPERFÍCIE 276 m²
 • HABITACIONS 3
 • BANYS 2
 • PARQUING

Aquesta casa té una superfície construïda de 276 m² i una parcel·la de 200 m². Amb una antiguitat d´entre 30 i 50 anys, es troba en un bon estat de conservació. La casa té una distribució de tres plantes amb espais ben distribuïts i útils. A la planta baixa, hi ha un ampli garatge de 30 m². A més, també trobaràs una sala de safareig amb sortida al jardí. A la primera planta, hi ha dues habitacions dobles, a més, d´una àmplia sala de menjador amb una cuina ben equipada, proporcionant un espai agradable pels àpats familiars. A la segona planta compta amb una sala polivalent de 40 m², que pot ser utilitzada com a sala d´estar addicional, sala de jocs o fins i tot com a oficina a casa. A més, una habitació amb bany privat (suite) que té una sortida a una terrassa de 25 m² des d´on podràs gaudir de vistes panoràmiques dels voltants. Aquesta propietat ofereix moltes comoditats, com ara aire condicionat (fred i calor) i calefacció amb gas natural, que et mantindrà còmode durant tot l´any. També disposa d´armaris empotrats en diverses habitacions, proporcionant un ample espai de emmagatzematge. L´exterior de la casa està equipat amb fusteria exterior de PVC i vidres dobles, garantint una bona eficiència energètica i reduint els sorolls de l´exterior. El jardí, de propietat privada, és un lloc perfecte per a activitats a l´aire lliure. Aquesta casa es troba en un barri urbanitzat, oferint-te privadesa i tranquilitat! Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Safareig
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Armaris
 • Llar de foc
 • Aire cond.
 • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
206 43
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació