llistat immobles

CASA EN VENDA

245.000€

  • SUPERFÍCIE 176 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2
  • PARQUING

Aquesta casa cantonera a tres vents, situada a la zona de bonamic de Roda, destaca per la seva tranquil·litat, també proporciona una il·luminació natural excepcional i una ventilació agradable. La distribució de la casa s´organitza de la següent manera: A la planta baixa, trobem un garatge ampli amb capacitat per a dos cotxes grans, a més del safreig i un pati exterior. El primer pis està dedicat a l´espai de vida principal, que inclou un menjador espaiós amb grans finestrals que banyen l´espai de llum natural i ofereixen vistes agradables. La cuina, funcional i ben equipada, té accés a un balcó, el qual també es pot accedir des del menjador, proporcionant un espai addicional per gaudir de l´exterior. Aquest pis també disposa d´un bany recentment reformat amb plat de dutxa, així com una habitació doble i una individual. Pujant a l´últim pis, ens trobem amb un altre bany, aquest amb banyera i també acabat de reformar, que serveix a dues habitacions dobles. Una d´aquestes habitacions té l´avantatge d´accedir a una gran terrassa, oferint un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de l´entorn. Aquesta propietat representa una oportunitat excel·lent per a aquells que busquen una llar en una zona tranquil·la però ben connectada! Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostosjoan i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l´autorització de la propietat de l´immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l´habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Safareig
  • Jardí
  • Garatge
  • Calefacció
  • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació