CASA EN VENDA

460.000€

 • SUPERFÍCIE 249 m²
 • HABITACIONS 4
 • BANYS 3
 • PARQUING

Descobriu la lluminositat i el confort en aquesta encantadora casa de tres vents amb 153 m² útils sense comptar el garatge, on cada detall ha estat dissenyat per oferir un espai acollidor i funcional. A la planta baixa, hi ha un espaiós pàrquing amb capacitat per a dos cotxes, un acollidor menjador ideal per a celebracions, una pràctica sala de rentar amb WC, i accés directe al jardí. La primera planta es troba el menjador principal amb sortida a una terrassa, una habitació doble, i una cuina office moderna també amb accés a la terrassa, ideal per a esmorzars a l´aire lliure. Finalment, la segona planta alberga tres habitacions dobles, una d´elles suite, i un bany complet, tot distribuït de manera que maximitza la llum natural i les vistes. Aquesta casa és una oportunitat única per a aquells que busquen un llar amb caràcter, confort i molta llum. Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l´autorització de la propietat de l´immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l´habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Armaris
 • Mobles
 • Llar de foc
 • Aire cond.
 • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
178 37
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació