PIS EN VENDA

389.738€

  • SUPERFÍCIE 90 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2
  • ANY CONST. 2024

edificis plurifamiliars d´alt standing en venda a Tona. Aquesta nova promoció disposarà d´un total de 21 habitatges (dos habitatges per pis) i zona soterrada amb 39 places d´aparcament. A més a més, comptarà amb acabats de molt alta qualitat per fer-te la vida molt més fàcil i tranquil·la! Tots els pisos compten amb sortides a terrassa privada i es venen amb plaça de pàrquing (algunes tipus box) vinculades per un preu a part. Demana més informació!

  • Terrassa
  • Ascensor
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
7 1
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació