"En situacions complicades, hem d’oferir solucions extraordinàries”


Un Personal Shopper Immobiliari (PSI), no és una immobiliària. És un professional que ajuda els clients a cercar la propietat desitjada amb el suport, si cal de les immobiliàries.

El Personal Shopper Immobiliari et trobarà l’habitatge perfecte, amb el seu coneixement i experiència en el mercat immobiliari, és un expert que ofereix un servei personalitzat, estalvia temps i facilita tot el procés. És un aliat valuós per a aquells que busquen una propietat i volen comptar amb un expert de confiança que prioritzi els seus interessos.

El Personal Shopper Immobiliari de l’HABITATGE VIC treballa per la recerca d'immobles, amb uns honoraris, prèviament convinguts, d'acord amb la complexitat de la feina i la representació exclusiva amb el client.

Aquest servei PSI. tindrà una durada de 30 dies, a partir de disposar de la documentació necessària, les parts el podran rescindir avisant amb 5 dies d’antelació.

IMPORTANT: Quan el propietari demana l’assegurança de cobrament, s’han de complir els requisits.


Preus orientatius del mercat de lloguer

Pis de 1 habitació a partir de 500€

Pis de 2 habitacions a partir de 600€

Pis de 3 habitacions a partir de 700€


Per saber més informació de quines són les teves necessitats i preferències, omple el següent formulari i ens posem en contacte amb tu!
*Accepto les condicions generals d'ús