Sobre l’Habitatge

Són temps de canvi i evolució. A l’habitatge ho sabem. Si ens distingeix alguna cosa de la resta de d’agències, és precisament la nostra capacitat d'adaptació i la nostra empatia amb les necessitats de les persones.

Des del 1990 hem respost a cada repte aportant noves i eficaces solucions a un mercat immobiliari cada cop més exigent. La nostra forta inversió en capital humà i en sistemes innovadors continua marcant la diferència. Ho saben bé els milers de clients satisfets a qui hem tingut el plaer d'ajudar, oferint-los aquest tracte professional i de confiança que tant valoren.

Mai ho oblidem, l’Habitatge és un negoci de persones per a persones amb un equip comercial en permanent formació i un departament de recerca i desenvolupament que ens manté sempre a l’avantguarda del sector immobilari.

A L’habitatge creiem en la professionalitat, la transparència i en la confiança que aquesta genera. Després de 33 anys , 11699 dies ajudant a fer realitat els somnis de venedors i compradors és una cosa que sabem per experiència. L’Habitatge, la teva immobiliària de confiança.

Per això, si vols comprar o vendre un pis, pots comptar amb l'Habitatge. Sempre estarem al teu costat. Treballem cada dia per transmetre 5 sensacions als nostres clients.

Experiència

Habitatge, és la immobiliària més gran i amb més experiència de VIC. Des de 1990 han estat centenars les operacions realitzades, a plena satisfacció tant del venedor com del comprador. I en totes i cadascuna hem après una mica més. Tota una garantia.

professionalitat

Habitatge posa al servei de cada client un equip d'especialistes en diferents àrees, capacitats per donar una resposta eficaç en cada cas concret ia la mida de cada necessitat.

seguretat

Des de la valoració del teu immoble, fins a la signatura de l'escriptura davant del notari, els clients d'Habitatge estan en tot moment puntualment assessorats i reben una atenció personalitzada. Per a la majoria de persones, la venda o la compra d'un pis és una de les operacions més importants de la seva vida, i ha de ser tractada com a tal.

confiança

La filosofia d'Habitatge, des del seu origen, ha estat dur a terme un treball honest, seriós i professional. El resultat són milers de clients satisfets, que ens han convertit en líders del mercat immobiliari. Parla amb qualsevol d'ells, són la nostra millor referència.

qualitat i servei

Vint anys de serveis als nostres clients, amb total transparència en la gestió dels immobles, i la gestió personalitzada dels nostres executius, avalen el nostre nivell de qualitat, donant sempre serveis seriosos i avançats i innovadors, Habitatge, més que una sensació, una realitat tangible.

Angel Isern
President del Grup Habitatge

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació