llistat immobles

CASA EN VENDA

310.000€

  • SUPERFÍCIE 205 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 3
  • PARQUING

Es ven una espaiosa casa de nova construcció a tres vents amb jardí al voltant, a entregar el mes de setembre de 2024 aproximadament. Aquesta llar de teulada sud (toca el sol i entra llum natural als tres laterals de la casa). Situada Seva amb una superfície construïda de 205 m². Aquesta encantadora propietat ofereix 107 m² d´espai útil. La casa compta amb una habitació individual i dues habitacions dobles, perfectes per a una família o per a aquells que busquen espai addicional per a hostes o oficina a casa. Amb dos banys i un lavabo, aquesta casa ofereix comoditat i practicitat. La calefacció d´aerotèrmia de primeres marques amb terra radiant (fred/calor i aigua sanitària). Els finestrals de PVC amb vidres dobles i la llar de foc afavoreixen una bona eficiència energètica i un ambient acollidor. La propietat es troba en un estat de conservació impecable, ja que és a estrenar, i disposa de garatge privat. El jardí privat és ideal per a gaudir de l´aire lliure i crear espais de lleure. La casa està situada en una zona urbanitzada, amb carrers asfaltats i enllumenat públic. Hi ha un intercanviador de calor, això fa que es renovi l´aire de l´interior en tot moment i un aïllament acústic de temperatura a totes les parets de la casa. La façana exterior està arrebossada amb suro projectat d´alta qualitat, això fa que no necessita manteniment. A més, aquesta propietat gaudeix de molta llum natural i és assolellada durant gran part del dia. El sòl de gres confereix un toc elegant i modern a l´espai. En resum, aquesta casa a estrenar a Seva ofereix amplitud, comoditat i un entorn tranquil, sent una oportunitat única per adquirir una propietat moderna i ben equipada. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Jardí
  • Garatge
  • Calefacció
  • Llar de foc
  • Aire cond.
Kw h/m² Kg CO2/m²
0 0
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació