llistat immobles

PIS EN VENDA

469.753€

  • SUPERFÍCIE 116 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2
  • ANY CONST. 2024

Magnífics pisos. Descobriu l´oportunitat d´una vida d´alt nivell a Tona en aquests pisos impressionants, que formen part d´un edifici plurifamiliar de gran classe. Aquesta nova promoció compta amb un total de 21 hàbitats que ofereixen dos hàbitats per piscina, i una zona subterrània amb 39 llocs d´aparcament disponibles. La qualitat és la nostra prioritat, i també es reflecteix en els darrers anys d´aquestes residències. Cada detall ha estat pensat acuradament perquè la vida sigui més fàcil i tranquil·la. Tots els pisos disposats de sortides a una terrassa privada, que us permetrà gaudir de l´aire lliure sense sortir de casa. A més, cada pis es ven amb una plaça d´estacionament, té opcions de llocs d´estacionament tipus box disponibles per a aquells que cerquin un nivell extra de comoditat i seguretat. No deixeu passar aquesta oportunitat única. Demana més informació ara mateix i comença a imaginar la vida que sempre has somiat en aquests espectaculars pisos. Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i ajudar-te a fer realitat els teus somnis immobiliaris. Recorda escollir un habitatge, és escollir una manera de viure! Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Terrassa
  • Calefacció
  • Ascensor
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació