CASA EN VENDA

500.000€

  • SUPERFÍCIE 330 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2

Torre en venda d’obra nova sobre terreny de 570m² situat a Seva. La primera planta a nivell de jardí de 160 m2 trobem la cuina menjador en uns espais tot diàfans amb una part del sostre de fusta. 2 habitacions dobles, 1 suite amb el sostre i bigues de fusta, amb el bany amb plat de dutxa, habitació de rentar i un altre bany complet amb plat de dutxa. A dalt trobem un estudi amb espais tot oberts amb sostres de fusta laminada i sandwich de fusta de 12cm aïllant. Els seus acabats són d’alta qualitat, aquesta torre s’entregarà finalitzada amb calefacció d’aerotèrmia per terra radiant, fusteria interior lacada en blanc, terres de gres imitació fusta, tancaments exteriors de PVC amb finestres oscil·lobatents de color marró fosc i vidres dobles. A més la cuina disposarà de l’equipament bàsic amb vitroceràmica, forn, microones i campana. Demana més informació!

  • Terrassa
  • Safareig
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació