TORRE EN VENDA

325.000€

  • SUPERFÍCIE 200 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2

Aquesta casa és una torre amb una superfície construïda de 200 m² i està situada en un terreny ampli de 3000 m². La superfície útil de l´habitatge és de 160 m². Compta amb un total de quatre habitacions dobles per allotjar còmodament els residents. Hi ha un bany complet i un lavabo addicional per a la comoditat dels residents i els convidats. La casa disposa d´una cuina totalment equipada i un ampli menjador. També té un garatge, un safareig i un jardí privat, que permet gaudir de l´espai exterior i la natura. Destaca sobretot la piscina privada, que proporciona un lloc refrescant i d´oci durant els mesos càlids. Per garantir un millor aïllament acústic i tèrmic, els vidres són dobles, contribuint a mantenir una temperatura agradable a l´interior de la casa i reduir el soroll exterior. Aquesta propietat ofereix una gran oportunitat per a viure en un entorn tranquil i gaudir de l´espai exterior i les comoditats d´una torre espaiosa. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Safareig
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació