PIS EN VENDA

165.000€

  • SUPERFÍCIE 123 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 1

Bonic pis en venda i molt assolellat situat al barri del remei de Vic. Disposa d´accés a les principals vies de comunicació i es troba a 5 minuts de tots els serveis i comerços caminant. Aquest pis es distribueix en 123m² repartits en dos habitacions dobles, una d´individual, bany complet, cuina office i menjador totalment exterior amb sortida a terrassa. També disposa de tancaments exteriors de PVC amb vidre doble, terres de gres i calefacció de gas natural. Aquest pis cal destacar que va ser reformat fa poc, a més gaudeix d´una orientació sud-est que dona llum a totes les estances. Hem d´afegir que hi ha l´opció de lloguer d´una plaça de pàrquing al mateix edifici. Demana més informació per conèixer en detall aquesta finca! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Safareig
  • Calefacció
  • Ascensor
Kw h/m² Kg CO2/m²
284 60
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació