llistat immobles

CASA EN VENDA

325.000€

  • SUPERFÍCIE 122 m²
  • HABITACIONS 4
  • BANYS 2
  • PARQUING

Casa a 4 vents en venda situada a la zona del mil·lenari de Vic. Gaudeix d´una superfície construïda de 122m² amb un jardí ampli i molt assolellat. Tota una bona oportunitat! Està distribuida en dues plantes. A la planta baixa trobarem un bany de cortesia, cuina independent, menjador ampli i exterior i un garatge per a un cotxe, tot amb vistes al jardí. A primera planta, trobarem la zona de nit, repartida en 2 habitacions dobles i 2 dos individuals grans i bany complet amb banyera. Aquesta planta destaca per ser tota exterior amb vistes a la ciutat de Vic. Aquesta casa disposa de terres de gres, tancaments exteriors de fusta, calefacció de gas natural i safareig independent. Demana més informació per conèixer en detall aquesta finca! De segur que t´encantarà! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Safareig
  • Jardí
  • Garatge
  • Calefacció
  • Aire cond.
Kw h/m² Kg CO2/m²
365 73
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació