llistat immobles

CASA EN VENDA

360.000€

  • SUPERFÍCIE 232 m²
  • HABITACIONS 5
  • BANYS 2

Aquest immoble és una espaiosa casa situada en un solar de 1200 m², amb una superfície construïda de 232 m² i una superfície útil de 152 m². Aquesta casa té dos banys complets. La calefacció funciona amb gasoil, mantenint l´ambient agradable durant els mesos d´hivern. A més, disposa d´una llar de foc, que afavoreix un ambient acollidor i càlid en les èpoques més fredes. La fusteria exterior és d´alumini, oferint una estètica moderna i alhora proporcionant un bon aïllament. La casa compta amb un cuina i un menjador, fent que sigui un lloc perfecte per a compartir àpats en família o amb amics. L´estat de conservació de l´immoble és bo, garantint que els seus habitants puguin gaudir d´un habitatge ben mantingut i en bones condicions. A l´exterior, hi ha un ampli jardí, que ofereix l´oportunitat de gaudir de l´aire lliure. També compta amb un safareig per a les tasques de neteja i rentat. La casa disposa de totes les comoditats en planta baixa i tambe compta amb un estudi diàfan a la part de dalt. La propietat està equipada amb una porta blindada i un sistema de seguretat ja instal·lada, garantint la tranquil·litat i protecció de la família. L´immoble és assolellat, permetent que la llum natural ompli les seves estances. A més, disposa d´una terrassa on es pot gaudir de les vistes i de l´entorn exterior. Els sòls són de gres, proporcionant un aspecte elegant i fàcil de mantenir. A més, les finestres tenen vidres dobles, millorant l´aïllament tèrmic i acústic de l´immoble. Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Safareig
  • Jardí
  • Calefacció
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
62
318
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació