CASA EN VENDA

170.000€

  • SUPERFÍCIE 155 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 1

OPORTUNITAT CASA UNIFAMILIAR A MANLLEU! Si busques una casa unifamiliar a un dels millors barris de Manlleu no deixis de llegir! A la planta baixa hi trobem un garatge per a dos cotxes i el safareig. Des d’aquí hi ha l’accés a una zona de pati/jardí, fantàstic per gaudir a l’estiu! A la primera planta hi ha un ampli saló amb una acollidora llar de foc, ideal per relaxar-se i gaudir amb la familia. També hi trobem la cuina i el menjador. A la segona planta hi trobem la zona de nit, composta per una habitació individual i dues habitacions dobles, totes elles amplies i molt lluminoses. Des d’una de les habitacions sortim a una fantástica terrassa. A la planta segona també hi trobem el bany, que és complert amb plat de dutxa. No deixis escapar aquesta oportunitat i demana més info per anar a visitar-la! Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l´adquisició d´aquesta propietat no s´inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s´anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l´inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

  • Terrassa
  • Llar de foc
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació