llistat immobles

CASA EN VENDA

365.000€

  • SUPERFÍCIE 316 m²
  • HABITACIONS 3
  • BANYS 2
  • PARQUING

Aquesta és una casa que ofereix una superfície útil de 316 m² i està ben conservada. La casa compta amb tres habitacions dobles i dos banys, el que ofereix comoditat i funcionalitat. També està equipada amb armaris empotrats, la qual cosa facilita l´emmagatzematge i l´organització de la vivenda. Pel que fa a les comoditats, la casa disposa de calefacció de gasoil, ideal per mantenir una temperatura agradable durant els mesos d´hivern. Les finestres tenen fusteria exterior de PVC, el que contribueix a l´aïllament tèrmic i acústic. L´habitatge compta amb una cuina totalment equipada i un menjador espaiós. Una característica destacada d´aquesta casa és que disposa d´un garatge amb capacitat per a més de dos vehicles, oferint una solució pràctica per a l´estacionament. També té un jardí propi de 150 m² ideal per gaudir del bon temps. L´orientació de la casa és sud-est, la qual cosa pot proporcionar molta llum natural i calor. La vivenda està equipada amb una porta blindada per a la seguretat addicional de la teva família. A més, disposa d´una terrassa de 48 m², que és un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de les vistes dels voltants. El tipus de sòl és gres, el que facilita la neteja i el manteniment. Cal destacar que aquesta propietat també té potencial per a l´ampliació si es desitja augmentar l´espai habitable. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

  • Terrassa
  • Jardí
  • Garatge
  • Calefacció
  • Armaris
Kw h/m² Kg CO2/m²
CERTIFICAT EN TRÀMIT
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació