CASA EN VENDA

480.000€

 • SUPERFÍCIE 160 m²
 • HABITACIONS 4
 • BANYS 3
 • PARQUING

Aquesta encantadora torre a quatre vents està situada en un entorn tranquil, envoltada de natura i amb vistes a la muntanya. Tot i està al costat de Granollers, ofereix la serenitat i l´aire fresc de la muntanya. El gran jardí és un oasi verd amb espai per relaxar-se, jugar i gaudir de la natura. En entrar, seràs rebut per un preciós passadís-vestíbul que condueix a diferents zones de la casa. El saló principal és acollidor i té una bonica llar de foc, perfecta per a les nits fredes. Des d´aquí, s´accedeix a una habitació habilitada com a biblioteca-despatx, inundant l´estança de llum natural. La cuina americana, amb illa central, està dissenyada amb un estil modern, creant un ambient acollidor. A la planta baixa, trobaràs una habitació amb bany complet i vestidor, ideal per a la comoditat i privacitat com a suite principal. A més, hi ha dues habitacions més, un bany amb plat de dutxa i accés al garatge habilitat com a traster. A la planta superior, tindràs accés a un gran porxo amb barbacoa, una gran taula i una bonica zona de relax amb vistes a la muntanya, a més de poder gaudir del jardí que envolta tota la casa. Des d´aquí, podràs gaudir de les vistes panoràmiques i de l´aire fresc de la muntanya. També disposa de sistema d´osmosis per l´aigua. El conjunt de la casa combina espais oberts amb tocs rústics i moderns, creant un ambient acollidor i funcional. Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l´autorització de la propietat de l´immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l´habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Safareig
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Llar de foc
 • Aire cond.
 • Piscina
 • Cantoner
Kw h/m² Kg CO2/m²
58
287
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació