llistat immobles

CASA EN VENDA

590.000€

 • SUPERFÍCIE 300 m²
 • HABITACIONS 4
 • BANYS 2
 • PARQUING

Descobreix aquest espectacular xalet a 4 vents, situat a la pacífica i exclusiva zona de la Roca de Taradell, una residència que captura el cor des del primer moment. Pràctica, acollidora i amb un disseny que abraça la llum del sol durant tot el dia, aquesta casa és l´essència del confort i l´estil de vida que sempre has somniat. La propietat disposa de totes les comoditats a la planta baixa, incloent una cuina office espaiosa, un menjador amb llar de foc perfecte per a reunions familiars, dos banys complets, tres habitacions dobles i una individual que ofereixen versatilitat per a totes les necessitats. A més, un estudi amb llar de foc proporciona un espai ideal per a la creativitat i la concentració. Les característiques de qualitat com armaris encastats, tancaments de PVC i terra de gres impecablement mantingut, afegeixen un toc d´elegància i funcionalitat. Un garatge amb capacitat per a tres cotxes assegura comoditat i seguretat per als teus vehicles. L´exterior de la casa és igualment impressionant, amb una piscina envoltada d´un jardí meticulosament cuidat i una zona dedicada al cultiu de l´hort, creant un refugi privat i tranquil. No perdis l´oportunitat de convertir aquest paradís en el teu llar. Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l´adquisició d´aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d´ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària. Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l´autorització de la propietat de l´immoble, manifestada per escrit. Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l´habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l´article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l´habitatge, no cobra cap mena d´honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

 • Terrassa
 • Safareig
 • Jardí
 • Garatge
 • Calefacció
 • Armaris
 • Llar de foc
 • Piscina
Kw h/m² Kg CO2/m²
343 89
Entorn
Localització

cometes Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, ni comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.
Fem constar que la nostra agència protegirà i promourà els interessos legítims dels seus clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L'Habitatge de Vic, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.
Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
info@habitatge.com cometes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies. OK accepto Més informació