Segons l'Ajuntament a Vic tenim uns 2.000 pisos buits.

És per això que cal fomentar la reactivació del veïnatge local i així també evitar les pujades d'impostos.
Davant d'aquesta preocupant situació, l'Habitatge de Vic, amb la col·laboració de la Federació de comerciants de Vic Comerç, posa en marxa una acció, que tindrà com a objectiu captar immobles per vendre o llogar mentre busca donar un retorn a la ciutat, incentivant i promovent el comerç local de proximitat.

BASES PER GUANYAR UNA TARGETA REGAL

Si ens comuniques que un veí o un amic té un pis o casa per vendre o llogar, sempre que no estigui a la nostra web, obtindràs una Targeta Regal de Vic Comerç a escollir entre l'opció A, per venda i B per vendre i llogar:

Només cal enviar un e-mail a hola@habitage.com amb les dades suficients per contactar al propietari.

  • OPCIÓ A) Una targeta de VIC COMERÇ per tu de 500 € quan venguem la finca
  • OPCIÓ B) Una targeta de VIC COMERÇ per tu de 200 € si la vols ja quan el posem a la nostra web, sigui l’habitatge de venda o de lloguer, encara que no sigui ni en exclusiva i no el venguem ni el lloguem nosaltres.

Si vols una targeta regal només cal enviar un e-mail a hola@habitage.com amb les dades suficients per contactar al propietari.

Requisits:

  • - Ser major de 18 anys.
  • - L’immoble en qüestió no ha de constar prèviament a la nostra web.
  • - L’immoble ha d’estar ubicat a la comarca d’Osona.
  • - Per l'opció A: L'endemà a la venda et regalarem la targeta de compra de 500 € per comprar a qualsevol dels establiments de VIC COMERÇ
  • -
  • - Per l'opció B: En el moment que es facilitin les dades de l'immoble i nom i telèfon del propietari i aquest se'ns permeti comercialitzar-lo,, el posarem a la nostra web www.habitatge.com i tot seguit et regalarem la targeta de compra de 200 € per als establiments de VIC COMERÇ.

Vàlida per a tots aquests establiments: https://www.targetaurbana.cat/establiments


PERQUÈ ESTIMEM LA NOSTRA CIUTAT I VALOREM LA TEVA CONFIANÇA.A la foto: Àngel Isern, Gerent de l’Habitatge, i Toni Brachs, President de Vic Comerç, formalitzant l’acord entre les dues entitats.


T'ho fem fàcil!

Envia'ns el tipus d'immoble, el nom i telèfon de contacte del propietari al correu electrònic a
hola@habitatge.com

*De qui ens passa les dades, només volem el mail.